About

Leontius Adhika Pradhana is the full name. You can call me Leon. Presently I am studying pharmacy at National University of Singapore (NUS). I once studied in Canisius College High School.

I might accept reciprocal links (which means I link to your website and you link back here). Please drop me a line if you wish to have it :). If you know me in the real world, please do it!!!

Privacy Policy

Google Adsense insists on this, so here it goes:

We use third-party advertising companies to serve ads when you visit our website. These companies may use information (not including your name, address, email address, or telephone number) about your visits to this and other websites in order to provide advertisements about goods and services of interest to you. If you would like more information about this practice and to know your choices about not having this information used by these companies, click here.

69 comments

Salam kenal & update blog di drupal-id.

Masih SMA?? Keren.., dah mainan Drupal.. :D Salam kenal
Oh iya, kemaren tulisanku di drupal-id itu ada sedikit error. Jadi itu bukan pertanyaan. Cuma displaynya drupal-id yang *aneh*. Theme / set CCK nya salah.. :(

http://drupal-id.com/cara_mudah_memasukkan_gambar_di_drupal_semudah_word...

Okto.Silaban.Net

Terima kasih atas pujiannya.

Terima kasih atas pujiannya :) Salam kenal juga :)

Hosting services are.

Hosting services are restricted to the web such as free web hosting service - sometimes it's supported by ads and is usually limited when one compares it to paid hosting. Share web hosting service - all domains might share a common pool of server resources such as CPU and RAM.

response me.

how can i break bios password from one command

Apple iPhones have been some.

Apple iPhones have been some of the most coveted technological gadgets in the world. There are plenty of great services and usages that can be experienced through the Apple iPhones. The whole series of Apple iPhones have received the highest kind of reviews among every other brand of iPhones in the world.

Reciprocal link.

Hi,

Your blog looks great... I liked it a lot.

I too have a personal blog and would like to have reciprocal links. If you are interested put my link with the following specifications on your site and email me. I will put yours on mine.

Site name: The Inner Circle
URI: adeydas.com [EDIT: broken link]

Also another question, how did you start contributing to OpenSource projects?

Thanks dude and keep rocking!!!

The most common type is the.

The most common type is the hole jewel. They are placed inside the watch to reduce both friction and ear to the moving parts. Normally they are shaped like flying saucers and placed in a carefully shaped and sized hole. The other types used in watch making are cap jewels, roller jewels, and pallet jewels.

masi moderasi ya.

kayaknya saya pernah bbrp kali komen di blognya mas leon ini..
masi moderasi ya.. :)
salam

Memang akhir-akhir ini ada.

Memang akhir-akhir ini ada maslaah dengan hosting sehingga deteksi spam otomatis tidak berjalan dengan benar. Tapi sekarang sudah baik lagi kok. Salam juga :)

Eh ganti lagi ya domainnya.

Eh ganti lagi ya domainnya ini

Iya betul... tolong.

Iya betul... tolong di-update link-nya yah =)

Okto ada disini toh.

eh, Okto juga kirim komentar disini juga toh? wah, sama-sama penggemar drupal neh.

Nice site!

kerenn.

kerennnn....

anak canisius toh...

sanur neh..

ahahaha...

Surat Pengantar.

Maaf, saya mau bertanya. Untuk mendaftar perlu surat pengantar nggak?
Terima kasih.

salam kenal.

Salam kenal mas leon!
saya juga baru belajar drupal nih, kebetulan sekali mampir ke situs ini. kalo boleh tanya, ada gak sih modul comment untuk drupal yang unik-unik gitu. kalo berkenan mampir ke website saya ya, di sana di bahas tutorial illustrator. dan jangan lupa kasih kritik dan sarannya ya...
thanks

www.yudizone.net23.net

Wow!

WOW! Keren kali.. LEAP ON kamu jadi tempat news IHG hall kamu ya.. wakakakaka.. selamat2..

humm..

kyny gw ga salah kasitau orang ttg gsoc. go for it!! ;)

anw.. fyi.. alesan tambahan knp gw ga segitu optimisnya ikut itu even tho i'm a cs major - gw gtw drupal itu apa sampe pas baca2 ttg gsoc ini. :P

salam kenal.

tolong donk mintak tutorial drupal....dan cara postingnya jg...

thank's

I'm working on my own site.

I'm working on my own site now, and I need your help... lol...

Pembuat Theme Drupal Berkualitas.

Salam kenal deh buat semuanya yang pernah masuk atau yang baru masuk...
Saya pengunjung yang ke berapa yach.....

Yuk sharing tentang drupal....
Di tempatku juga ada lho.....

Semoga kita bisa saling berbagi

Get your website on first page of Google.

We are interested to increase traffic to your website, please get back to us in order to discuss the possibility in further detail.

We would like to get your.

We would like to get your website on first page of Google.
All of our processes use the most ethical "white hat" Search Engine Optimization techniques that will not get your website banned or penalize.
Please reply and I would be happy to send you a proposal.

Want more clients and.

Want more clients and customers? We will help them find you by putting you on the 1st page of Google. Email us back to get a full proposal

Thought regarding your website.

Do you wish you could increase your online leads? We have helped a lot of businesses thrive in this market and we can help you! Simply hit reply and I’ll share with you the cost and the benefits.

White Hat SEO.

We can increase rankings of your website in search engines. Please reply back for more details.

White Hat SEO.

We provide a complete range of internet marketing solutions to our clients. Our focus is to provide businesses across the world with world class web based solutions to enhance and compliment business needs. Let us know if you would like to increase sales.

minta tolong dong..

project mbuat game itu msih brlaku g?

klo msih, gw mo ikutan..
klo ud g, tlong ajarin gw mbuat game, dr yg mudah2 dolo..

games developer.

hi. i have some questions in mind about games developer. if you are available, i will love to call and talk sometimes with you. thank you

Linking to your website.

Hi Leontius,

This strategy of yours is quiet impressive since Google don't take this kind of action as black hat. Linking to one website with a permission is undoubtedly could benefit both parties and for me this is concluded as white hat SEO.

You’ve got it, whatever that.

You’ve got it, whatever that means in blogging. Anyway, You’re definitely someone that has something to say that people should hear. Keep up the wonderful job. Keep on inspiring the people!
read about all

Hey I much like your blog.

Hey I much like your blog found you on google and its good to determine that we now have honest individuals.
http://www.simplyrest.com/latex-mattresses

Wordpress Webhosting.

You’re definitely someone that has something to say that people should hear. Keep up the wonderful job. Keep on inspiring the people!

This strategy of yours is.

This strategy of yours is quiet impressive since Google don't take this kind of action as black hat.

Hi, Leon, i want change.

Hi, Leon, i want change friend link with you, my website is http://www.diggfind.net, the keyword is wholesale jewelry, please answer if you like change.

pertanyaan.

Salam kenal

Saya M Faisal A.R., saya adalah siswa Pondok pesantren Daar El Qolam kelas 11 SMA. Bagaimana caranya apabila saya ingin meneruskan study Di NUS, saya ingin masuk fakultas Geology, tolong berikan tips2 nya.

terimakasih

Great job, Your biography is.

Great job, Your biography is nice.

SEO.

Nice post. Thanks for sharing!

seo in chennai.

Superb making it is this site also looking a professional way. thanks for posting some valid sharing here.
seo in chennai
seo services in chennai

seo in chennai .

Superb information here you shared.For smaller businesses with limited marketing budgets, SEO is a cost-effective alternative to high-priced offline advertising such as print ads and billboards.
seo in chennai
seo services in chennai

good information.

i thin that's good information.. thanks for sharing

useful information.

In truth well-off content and exceptionally constructive information. I got it my resolution from over here. I exceedingly propose his/her moving parts with the constructive edifying information. Thanks a lot…
jual sepatu adidas | jual sepatu vans | jual sepatu new balance | jual sepatu | jual sepatu online

thanks..

thanks for sharing information.. very useful for me.. hope u well there..
jual rumah pekanbaru | jual toko pekanbaru | sewa apartement pekanbaru | jual tanah pekanbaru | sewa kos pekanbaru

Great blog! I really love how.

Great blog! I really love how it is easy on my eyes and the information are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which really should do the trick! Have a nice day! Agen Ibcbet

Well if you want a leap on.

Well if you want a leap on your ranking I suggest wholesale seo from vitarank.com its a pure white hat company, their packages provide backlinks to your website as well as referring pages. :)

Dalam rencana pengembangan.

Dalam rencana pengembangan usaha ini, kami menawarkan paket wisata murah meriah yang bisa menjadi pilihn saudara. Tentunya dengan pilihan yang lebih beragam dan kualitas layanan yang profesional. Paket Wisata Karimunjawa Murah. Jadi anda tertarik berwisata ke daerah mana? Baca info lengkapnya
Jika anda mencari jilbab cantik atau scarf dan pashmina, kami menyediakan beragam dengan kualitas yang sangat menarik, jadi silahkan teman-teman memilih di antara koleksi kami. pashmina sifon polos harga murah. Bagi anda yang mau membaca informasi selengkapnya silahkan masuk ke sini
Kami menyediakan beragam pilihan busana yang kami jual online, mullai dari gamis, sampai batik pekalongan bisa menjadi pilihan anda. Kunjungi website kami untuk melihat koleksi yang lainnya. toko batik online. Ingin mengetahui infonya lebih lengkap? Silahkan lihat penawaran kami
Saat seeorang sedang jatuh cinta maka dia ingin mendengarkan banyak kata mutiara yang membuainya ke angkasa, karena indahnya cinta yang merasuk ke dalam jiwanya. kumpulan kata kata cinta. Menarik kan? Silahkan saudara cari infonya dengan Dapatkan info selengkapnya
Bagi pasangan suami isteri yang membutuhkan sedikit variasi dalam kehidupan seksualitasnya, mungkin membutuhkan sedikit bantuan dari alat-alat bantu sex yang semakin banyak tersedia saat ini.alat bantu sex wanita. Jika anda perlu keterangan yang lebih lengkap? baca berita selengkapnya
Wanita memerlukan banyak hal di dalam hidup moderen saat ini. Berbagai tips-tips praktis seputar dunia feminim tersedia di sini, antara lain: Tips Cantik Tanpa Kosmetik. Mau tahu lebih banyak tentang tips wanita?baca beritanya

Tugasku4u akan memberikan.

Tugasku4u akan memberikan tutorial bagi orang yang masih baru atau newbie dan masih belum tahu tentang banyak hal mengenai internet dan seputarnya. cara membuat blog sendiri di blogspot. Ingin info detail tentang bagaimana anda bisa membuat blog dengan mudah? lihat di sini
Jika anda mencari lokasi outbound yang sangat kondusif untuk pelatihan karyawan mengenai teamwork, maka puncak bogor akan menjadi pilihan yang sangat ideal bagi anda. Jadi silahkan membaca info lengkapnya di bawah ini.menikmati petualangan outbound di puncak. Jika anda ingin mencoba paket outbound terbaik silahkan cari infonya di siniinfo lengkap klik di sini
Tempat tujuan wisata di sumatera barat ada sangat banyak. Bahkan di padang saja ada banyak sekali spot wisata yang bisa anda pertimbangkan. Jika anda membutuhkan jasa rental atau travel wisata, maka silahkan menghubungi pelangi holiday travel. rental kendaraan di kota padang. Tertarik berwisata ke sumatera barat, padang dan sekitarnya? Silahkan Klik Tautan ini
Saat tren jaket korea merebak, kami melihat peluang itu. Sehingga kami hadir dengan berbagai pilihan jaket korea dengan bahan yang berkualitas.jual jaket online semakin banyak peminatnya. Ingin lihat koleksi lengkap dari beragam jaket korea yang keren dan elegan? Buruan Kunjungi situs kami
Sesak nafas bisa sangat menyiksa dan menghambat aktifitas kita, jadi sebaiknya teman-teman segera melakukan langkah-langkah penanggulangan dengan mengenali ciri-ciri dari penyakit ini saat menyerang.bagaimana ciri dan gejala asma akut. Jika anda ingin herbal alternatif ini klik di sini
SPREISHOP.ORG adalah situs toko online terpercaya  yang menyediakan berbagai perlengkapan kamar tidur anda meliputi sprei, bedcover, aneka bantal, selimut.jual sprei dan sarung bantal online. Ingin mencoba sprei yang berkualitas yang dibuat secara homemade dengan sangat memperhatikan kualitas bahan dan jahitan?lihat produk kami
Dalam mempercantik diri ada beberapa opsi yang bisa teman-teman pergunakan, baik itu yang moderen, maupun yang tradisional alami. Di sini kita akan melihat penggunaan pacar kuku untuk menggantikan kuteks, di mana kelebihannya adalah mudah dibersihkan.kutek kuku Arzoo. Bagia yang tertarik untuk mengetahui lebih jauh lagi, anda bisa membaca kunjungi blog kami

必要な場合もあり特に夜間はミラーや後退時の安全確認で見づら.

必要な場合もあり特に夜間はミラーや後退時の安全確認で見づらい場合もあるので注意が必要であり、このため軽自動車や普通乗用車など、普通免許で運転可能な範囲のCOACH コーチ 14501083 腕時計ものであればそう大きな問題はないが中型・大型免許の

Accidentally come here , I am.

Accidentally come here , I am incomparable to enjoy myself when i appreciate your beautiful article from my deep heart.
bonus bono sin deposito

bonus senza deposito

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <blockquote> <pre> <i> <b>
  • Lines and paragraphs break automatically.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Recent comments